Mar22
0

Technipower

Portfolio Pixel & Bytes Share this post

Technipower is onderdeel van de astrea groep, een landelijke organisatie met meerdere vestigingen op het gebied van detachering, consultancy, werving & selectie.

Op basis van diverse gesprekken met de astrea groep hebben we een ontwerp gemaakt welke door 5 verschillende labels gebruikt wordt. Ieder label heeft zijn eigen huisstijl qua kleur. De websites zijn behalve content en kleuren qua vormgeving identiek.

Het belangrijkste doel van deze website is dat werkzoekenden eenvoudig, doch doeltreffend vacatures kunnen vinden en solliciteren. Alle websites zijn gekoppeld aan een webbased recruitment systeem. De sollicitaties van de diverse websites komen binnen in dit systeem en de kandidaat krijgt automatisch bevestiging van diens sollicitatie.

Voor de ruim 20 recruiters is het tevens eenvoudig om een vacature te plaatsen, zij doen dit vanuit het recruitment systeem waarbij direct gekozen wordt op welke website deze vacature getoond dient te worden. Men hoeft dan, zoals voorheen, niet meer op iedere afzonderlijke website in te loggen.

 

About the Author

Comments are closed.